Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FOTO-VIDEO ACTUALIZARE Zeci de pești morți pe Seviș. Reacția autorităților

FOTO-VIDEO ACTUALIZARE Zeci de pești morți pe Seviș. Reacția autorităților

Un sibian care în week-end a ieșit la plimbare cu copiii pe malurile pârâului Seviș a descoperit zeci de pești morți în apă.

Actualizare:

În urma sesizărilor făcute de reporterul Turnul Sfatului, conducerea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu s-a deplasat pe malul pârâului Seviș, împreună cu un specialist al Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu. Deși la prima vedere nu există dovezi clare care să indice un caz de poluare, au fost prelevate probe de apă care urmează să fie analizate în laborator.

Știre inițială:

”Am ieșit pe Seviș în zona unde se adună lumea la grătar și se pare că avem parte de o nouă poluare”, spune bărbatul care a contactat redacția ziarului Turnul Sfatului.

”Doar într-o zonă mică sunt zeci de pești morți”, mai spune autorul filmării.

Zona în care au fost realizate imaginile de mai sus este în spatele Cartierului Arhitecților, în vecinătatea Schitului Ortodox Șelimbăr de Rit Vechi.

Momentan nu se poate afirma cu siguranță dacă este vorba despre poluare sau nu. Însă, nu este prima oară când în această zonă locuitorii semnalează apariția unor cazuri de poluare. Numai anul acesta au fost cazuri de gunoaie menajere, piei de animale și chiar oase de la abator aruncate pe câmp.

Reporterul Turnul Sfatului a trimis imaginile în cauză și reprezentanților Primăriei Șelimbăr, precum și conducerii Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Sibiu, urmând să facem publice rezultatele anchetelor oficiale, dacă va fi cazul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1994

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

No name

Acum 2 ani

Ce va mai injura cei de la Garda de Mediu ca-i puneti iar la treaba, asa de ochii lumii doar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus