Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Fetele din Sibiu cu media 10 la examenele naționale au fost premiate. 3.000 de lei pentru BAC și 1.000 de lei pentru Evaluarea Națională

Fetele din Sibiu cu media 10 la examenele naționale au fost premiate. 3.000 de lei pentru BAC și 1.000 de lei pentru Evaluarea Națională

Cele patru eleve care au obținut în vara acestui an media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au fost premiate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Premiile au fost acordate de Ministerul Educației și au constat în diplome de merit și câte 1.000 lei pentru mediile de 10 obținute la Evaluarea Națională și 3.000 lei pentru mediile de 10 obținute la Bacalaureat.

Astăzi, 15 septembrie, în sala de festivități a Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu, au fost acordate premiile oferite de către Ministerul Educației Naționale pentru elevii care au obținut media 10 la examenele de sfârșit de ciclu gimnazial și liceal, sesiunea 2021.

Premiile au fost înmânate de prof. Monica Munteanu, Inspector Școlar General al ISJ Sibiu și au constat în diplome de merit și sume de bani alocate de către Ministerul Educației Naționale printr-o hotărâre a Guvernului României.

La această premiere au mai participat prof. Rodica Țălnariu (Inspector Școlar General Adjunct), prof. Gheorghe Bîrză (Inspector Școlar General Adjunct), prof. Daniela Muntean (Inspector Școlar), prof. Andra Tischer (Director al Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu, prof. Gabriel Negrea (Director al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu), dar și părinții elevilor premiați.

Elevele premiate au fost Anița Andra Radu și Miriam Adelina Șușu, ambele fete de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu cu media 10 la Evaluare Națională și Ioana Daria Covrig și Andra Săraru, ambele absolvente ale Colegiului Național „Octavian Goga”, cu media 10 la Bacalaureat.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus