Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

VIDEO Celebrul balerin Serghei Polunin promovează România printr-un clip filmat pe Transalpina

VIDEO Celebrul balerin Serghei Polunin promovează România printr-un clip filmat pe Transalpina

Celebrul balerin Serghei Polunin a filmat în România clipul „The Road to Eternity”, prin care vrea să le împărtăşească fanilor o parte din locurile extraordinare pe care le-a văzut în ţara noastră.

Videoclipul, pe muzica lui Miroslav Bako, a fost filmat pe Transalpina şi la marginea unei păduri de stejari seculari din judeţul Vâlcea, locuri alese anume pentru a sublinia ideea că natura este eternă şi oamenii ar trebui să o respecte, scrie G4Media.ro.

Producţia a fost realizată de regizorul Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Inna, Delia, Antonia şi Carla’s Dreams.

Serghei Polunin a vizitat România în luna iulie, când a fost invitat special la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Prima parte a „The Road to Eternity” a fost filmată pe Transalpina (Drumul Regelui), considerat cel mai frumos şi mai impresionant traseu montan din România. Stejarul lângă care este filmată a doua parte a clipului este unul dintre cele mai frumoase exemplare.

„A fost cu totul special să dansez în România, în mijlocul naturii. Pentru mine a fost o experienţă unică, deoarece am reuşit să mă conectez la nivel spiritual cu tot ce mă înconjura”, a declarat Serghei Polunin, citat într-un comunicat de presă, potrivit sursei citate.

A doua parte a clipului a fost filmată în judeţul Vâlcea într-o pădure de stejari seculari.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus