Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
9°C

YouTube blochează contul oficial al Senatului României din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

YouTube blochează contul oficial al Senatului României din cauza declarațiilor antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale ședințelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja, scrie digi24.ro

Membrii Senatului fuseseră avertizați de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, președinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei.

Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Șoșoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Borat Sagdiyev

Acum 2 ani

Meh, nici o pagubă, oricum erau numai transmisiuni de proastă calitate cu infractori și vampe ...

Raspunde

Cetatean

Acum 2 ani

Chiar si tar*a asta nenorocita are drept sa-si exprime ideile. Evident nu o sustin. Dar niciodata nu ar trebui sa permitem unor platforme sa decida ce vedem si ce nu vedem. Vazand-o pe isterica de Sosoaca e benefic, stim realitatea, putem vota sa nu mai ajunga altii ca ea acolo in parlament. Nu suntem manipulati de ceea ce vedem, suntem manipulati atunci cand ne sunt ascunse lucruri, si realitatea nu mai e realitate cand e modelata de altii. Fu** youtube si pe toti cei care doresc purificarea internetului atunci cand nu corespunde convingerilor lor.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus