Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

PNL Sibiu a votat moțiunea premierului Cîțu. Moțiunea lui Ludovic Orban a primit doar 11 voturi  

PNL Sibiu a votat moțiunea premierului Cîțu. Moțiunea lui Ludovic Orban a primit doar 11 voturi  

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat astăzi că liberalii din Comitetul Director Județean al organizației a votat Moțiunea ”România Liberală” a candidatului Florin Cîțu. ”Este o decizie la care, nu mai este un secret, speram și pentru promovarea căreia am muncit în această campanie internă. Este, în același timp, o decizie care are la bază interesul public, general și local. România are nevoie de reforme, asumate într-un spațiu în care spiritul întreprinzător, răspunderea personală și libertățile să fie promovate și garantate, iar singura opțiune reală pentru toate acestea este un PNL care poate ghida societatea cu seriozitate și cu viziune”, a anunțat Raluca Turcan.

Așadar, delegații PNL Sibiu vor susține la congresul partidului din 25 septembrie programul premierului Florin Cîțu, în dauna celui expus de actualul președinte al partidului, Ludovic Orban. ”Organizația noastră va susține pe 25 septembrie programul care face din binele public, nu doar din binele partidului, scopul său principal, programul care confirmă drumul reformelor fie și în fața mișcărilor antiliberale și antisistem.

PNL Sibiu a găsit în România Liberală direcții de acțiune și chiar angajamente pe care, la nivel local, le practică cu succes, primele dintre acestea fiind corectitudinea relației cu cetățeanul și răspunderea aleșilor în fața electoratului. (...) Moțiunea ”România liberală” poate schimba PNL în bine, iar PNL poate schimba în bine România. PNL Sibiu crede în puterea liberalilor de a rămâne împreună și de a demonstra, ca de atâtea alte ori în istorie, că sunt forța modernizatoare a țării”, a mai transmis Turcan.

Pentru moțiunea Florin Cîțu s-au acordat 47 pentru, iar împotrivă au fost 10. Moțiunea propusă de Ludovic Orban a primit 11 voturi pentru și 46 împotrivă. În plus, lista de delegați PNL Sibiu a fost votată in unanimitate.

PNL Sibiu va participa la alegerile din cadrul partidului cu 154 de delegați, fiind printre organizațiile cu cei mai mulți votanți la Congres,

Vizualizari: 1620

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rammstein

Acum 1 lună

Rușine!!!..ați nenorocit țara!!..să nu vă mai văd prin țară cu brânză voastră de rahat pe varză...să o dati lui turcan si johannes..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tty

Acum 1 lună

Traiasca PD cu hotii, incompetentii si coruptii din el! Ati mai ingropat un partid, agamemnilor…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus