Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Atenție! Trafic deviat pe autostradă, în zona Săliște pentru ridicarea unui TIR ieșit în afara părții carosabile

Atenție! Trafic deviat pe autostradă, în zona Săliște pentru ridicarea unui TIR ieșit în afara părții carosabile

Reprezentanții IPJ Sibiu anunță devierea traficului rutier pentru aproximativ 90 de minute, pe autostrada, în zona Săliște, pentru ridicarea unui TIR care a ieșit azi noapte de pe partea carosabilă.

"Azi, 21.09.2021, incepând cu ora 10.00, se va devia traficul rutier de pe calea unidirecționala Deva - Sibiu, la km 270, ieșire spre Săliște, cu revenire pe autostrada la km 254, intrare Sibiu Vest/Aeroport, în vederea extragerii unui autotren implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, produs pe timpul noptii la km 261. În urma evenimentului traficul nu a fost afectat, ansamblul rutier fiind ieșit în afara părții carosabile!" este mesajul autorităților. 

Timpul estimat pentru intervenție este de aproximativ 90 de minute.

foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus