Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Un bărbat din Neamț a mers cu un proiectil la sediul poliției, după ce a mers 15 km cu el într-un microbuz

Un bărbat din Neamț a mers cu un proiectil la sediul poliției, după ce a mers 15 km cu el într-un microbuz

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a găsit un proiectil exploziv într-o pădure, l-a plimbat vreo 15 km, până în orașul Târgu-Neamț.

Totul a avut loc luni, când echipa pirotehnică din cadrul ISU Neamț a fost solicitată, în jurul orei 18:00, pentru asanarea unui element de muniție în orașul Târgu Neamț.

Solicitarea a fost făcută de polițiști deoarece un bărbat de 42 de ani s-a prezentat la sediul Poliției din Târgu Neamț cu un proiectil exploziv de calibru 47 mm.

Elementul de muniție a fost descoperit de bărbat, în pădurea Braniște din comuna Vânători Neamț, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

Pirotehnicienii nemțeni s-au deplasat cu autospeciala din dotare la locul solicitării, scrie stiri-neamt.ro

Muniția, ce provine din Al Doilea Război Mondial, a fost ridicată,  transportată și depozitată în condiții de siguranță într-un depozit special amenajat.

Echipa pirotehnică va verifica, în această dimineață, zona în care a fost descoperit elementul de muniție.

Potrivit Poliției Neamț, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Târgu Neamț, cu privire la faptul că a identificat un proiectil metalic, în timp ce se afla în pădurea din zona Mănăstirii Neamț.

Persoana în cauză s-a prezentat la sediul Poliției orașului Târgu Neamț, având asupra sa proiectilul identificat.

Până la sosirea echipei pirotehnice, din cadrul ISU Neamț, polițiștii au asigurat perimetrul unității de poliție, restricționând circulația participanților la trafic.

Proiectilul de calibru 47 mm a fost ridicat în condiții de siguranță.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

foto stiri-neamt.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus