Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

VIDEO- Hoți filmați într-un magazin din Sibiu. Patronul face apel la sibieni

VIDEO- Hoți filmați într-un magazin din Sibiu. Patronul face apel la sibieni

Un sibian a făcut un apel către comunitate pentru a găsi doi bărbați care i-au furat două seturi de scule din magazinul pe care îl deține. 

Două persoane au intrat ieri într-un magazin de pe strada Metalurgiștilor, de unde au furat două seturi de scule, în valoare totală de aproximativ 1.200 de lei. Păgubitul, proprietarul magazinului, spune că furtul s-a produs de dimineață, iar el a observat lipsa după-masa. „Magazinul se află în continuarea străzii Râului, între magazinul de mobilă Simex și strada Ditribuției. Ei au furat intre 09:00 și 09:05 și eu am văzut lipsa undeva pe la 16:30”, povestește M.G..

El spune că încă nu a ajuns la poliție, pentru că a vorbit cu o firmă vecină care i-ar mai putea oferi niște imagini de pe camera de supraveghere, urmând ca apoi să se prezinte la sediu cu mai multe materiale și informații. Între timp însă, a publicat pe internet filmarea din interiorul magazinului și îi roagă pe sibieni să anunțe dacă recunosc hoții.

„Fac apel la spiritul civic (dacă mai există) și îi rog pe cei care i-ar recunoaște pe cei doi distinși domni (cel cu hanorac alb și șapca neagră cu roșu și cel cu tricou alb, hanorac albastru și pantaloni negri) puși pe fapte mari, să îmi scrie în privat informații cu privire la identitatea lor”, se arată în postarea păgubitului, de pe Facebook.

Vizualizari: 7044

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Cap De Lemn

Acum 3 săptămâni

Troglodit ... pai odata cu sosirea teleormanenilor, valcenilor, gorjenilor, tot mai multe asemenea matrapazlacuri se vor petrece.
Raspunde

Cap de pluta

Acum 3 săptămâni

Fac pariu ca e sibian, urmareste stirile.
Raspunde

Unsibian

Acum 3 săptămâni

Ce "truse de scule" sunt alea care îi incap bizonului in buzunarul de la pantaloni de costă 1200 lei?
Raspunde

Gigi

Acum 2 săptămâni

sunt si eu curios ce scule de scule sunt acelea? ca patron cat poti fii de pr.st sa le lasi asa la discretie mai ales daca au valoare mare cand in Sibiu, oras din Ardeal, civilizat ca in povesti, mai nou, au pus benzi magnetice antifurt pe unt ca pe salamul de sibiu este de ani acum !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus