Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
6°C

Cîțu: Activitățile economice se vor închide la ora 18 acolo unde incidența trece de 4 la mie

Cîțu: Activitățile economice se vor închide la ora 18 acolo unde incidența trece de 4 la mie

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) urmează să reglementeze, printr-o hotărâre, măsura ca activităţile economice din anumite domenii să se închidă la ora 18:00 în localităţile unde rata de incidenţă trece de 4 cazuri la mia de locuitori. 

"Astăzi discutăm o hotărâre CNSU pentru că între 4 la mie şi 6 la mie se închid activităţile economice la ora 18,00 şi atunci trebuie să reglementăm şi acest lucru. Cred că azi dăm hotărârea CNSU şi hotărârea de guvern cred că mâine sau vineri, va fi ceva online", a precizat Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Orașul Timișoara intră în carantină de noapte în weekend, după ce rată de infectare Covid a ajuns la 4,49 cazuri la mia de locuitori. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a actualizat miercuri restricțiile, astfel că se reinstituie carantină de noapte în weekend, între orele 20.00 și 5.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se vor închide la orele 18.00.

Pentru a putea ieși din case noaptea, timișorenii vor trebui să completeze declarația pe propria răspundere. 

Comentarii

3 comentarii

Xxx

Acum 3 săptămâni

La ce au folosit n carantine...blocaje...închideri și mai ales vaccinarea????????????? Spunea acum vreo luna că restricțiile daca vor fi vor fi doar pt cei nevaccinați!!! E a suta minciuna și reglementare ilogica!!!!!
Raspunde

Aaa

Acum 3 săptămâni

Pentru a testa toleranța populației
Raspunde

AndreiD

Acum 3 săptămâni

Voi nu vedeti cat de cretine sunt aceste masuri? Nu au pic de logica. "se reinstituie carantină de noapte în weekend, între orele 20.00 și 5.00, iar vineri, sâmbătă și duminică, magazinele se vor închide la orele 18.00." Ca pentru sclavi, fratilor. Orice marlanie ne pun astia in carca, trebuie sa o ducem? Unde este pericolul crescut de infectare intre 20 si 5 ? Iar daca inchizi magazinele mai devreme produci aglomerare mai mare. Parca am fi intr-un teatru cu prosti. Si pentru prosti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus