Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Aproximativ 32 de locuri la morga Spitalului Județean. „Nu vom avea probleme, indiferent de numărul persoanelor decedate”

Aproximativ 32 de locuri la morga Spitalului Județean. „Nu vom avea probleme, indiferent de numărul persoanelor decedate”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu spun că morga spitalului este pregătită să facă față numărului de persoane care decedează în această perioadă. Managerul interimar Robert Fotache explică faptul că în această primăvară au mai fost aduse la unitatea medicală două containere frigorifice, fiind în prezent trei containere și încă 17 locuri în clădirea spitalului, la Anatomia pentru decedați. În aceste condiții, managerul spune că se va face față, indiferent de numărul de persoane decedate care se va înregistra în acest val IV.

„Sunt trei containere frigorifice plus, în clădire, încă opt locuri pe un etaj și nouă pe celălalt la Anatomie pentru decedați. Într-un container pot intra câte cinci persoane decedate. Nu vom avea probleme, indiferent de numărul celor decedați. O persoană decedată nu va sta decât câteva zile, foarte rar o săptămână în container. Două dintre aceste containere au fost făcute în această primăvară”, a spus Robert Fotache.

Sibiul a înregistrat 22 de decese în ultimele zece zile și 40 de la începutul lunii septembrie.  

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Gigi

Acum 1 lună

macar morga-i pregatita
Raspunde

Alzara 1919

Acum 1 lună

O spaimă mai puțin ; o fi un contraargument la vaccinare !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus