Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Ce facem în weekend? Vizităm Cisnădioara și ascultăm muzică retro

Ce facem în weekend? Vizităm Cisnădioara și ascultăm muzică retro

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Vizităm Cisnădioare, ascultăm muzică retro, mergem la teatru și  la cinema și participăm la ateliere de creație.

Vineri, 24 septembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

În acest weekend putem merge la cel mai mare parc de distracții din Transilvania – OBORFEST. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Evenimentul „Weekend medieval la Cisnădioara” își propune să deschidă o „poartă a timpului” prin care să prezinte fragmente din istoria cetății și este destinat tinerilor, familiilor cu copii și tuturor celor interesați de istorie și artă medievală. 

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va desfășura vineri „Noaptea Cercetătorilor”, un adevărat maraton al cercetării în cadrul unui program complex, care va include experimente, expoziții și  spectacole cu roboți.

La Teatrul Național Radu Stanca, de la ora 19 are loc spectacolul „Doi pe un balansoar”.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează în acest weekend  o nouă ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute.„România Salbatica”, „Otto Barbarul”, „Dupa Ce Ne-am Indragostit”,  „Zăpada, Ceai și Dragoste” sau „Luca” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 25 septembrie

De la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong are loc spectacolul Harap Alb. Mai multe informații aflați de aci.

Festivalul 25 de ore de teatru non- stop continuă și în acest weeekend. Programul complet îl găsiți aici.

Ateliere pentru părinți și copii se desfășoară în Orașul Artiștilor și în acest final de săptămână, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

Muzica anilor 90  răsună în acest weekend la Armonia, la Shopping City Sibiu. Prețul unui bilet este 30 de lei. Informații despre acces găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

Duminică, 26 septembrie

Cel mai titrat turneu de tenis masculin ATP Challenger din Romania, Sibiu Open, implineste anul acesta 10 ani. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Atelierul de Meșterilit - Măști cu animale fantastice marine începe de la ora 10 la Teatrul Gong. Informații găsiți aici.

 

The Blacksheep market si Urban Bike Revolution organizează un bazar de toamna in Habermann Markt. Sunteți bineveniți să vindeți haine, cărți, jucării, discuri de vinil,biciclete si accesorii sau orice alte articole vintage și/sau second-hand, de care nu mai aveți nevoie. Informații găsiți aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus