Duminică,
24.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

VIDEO Polițist la rutieră în Covasna: dă-te la o parte că nu vede radarul de tine. Ești prea mare!

VIDEO Polițist la rutieră în Covasna: dă-te la o parte că nu vede radarul de tine. Ești prea mare!

Doi poliţişti din staţiunea Covasna care apar într-o scurtă filmare distribuită pe internet, având un comportament necorespunzător, sunt cercetaţi disciplinar, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna.

Filmarea, realizată din autoturism, surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

"Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (...) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă", îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat. 

"În urma apariţiei în spaţiul public a unei filmări cu doi poliţişti într-o autospecială, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna este abilitat să comunice următoarele: conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi poliţişti, din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Poliţistului", menţionează reprezentanţii instituţiei.

video Weradio.ro

Comentarii

1 comentarii

Ioan Ciubuca

Acum 4 săptămâni

Aceasti doi agenti de politie in urma cu ceva timp m-au oprit, sanctionat si au refuzat sa imi dea pv-ul sa il citesc si sa scriu la rubrica Mentiuni doleantele mele. Le-am solicitat sa aduca un martor si mi-au refuzat solicitarea pe motiv ca autospeciala de politie este martor. Pe langa aceste aspecte in momentul care m-au oprit nu s-au prezenata cine sunt, aveau o tinuta dezordonata si nici nu mi-au putut preciza actul normativ incalcat cat si motivul opririi. Am platit amenda pe care ulteriror am contestato, instanta de judecata mi-a dat castig de cauza si au anulat amenda. In plus fata de aceste aspecte am trimis un email la conducerea IPJ CV in care relatam cele intamplate si am solicitat o verificare a celot intamplate, nici in ziua de astazi nu am primit raspuns, deci despre ce vorbim?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus