Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Primăria: strada Nicolae Teclu intră în reparații pentru două săptămâni

Primăria: strada Nicolae Teclu intră în reparații pentru două săptămâni

Din prima zi a săptămânii viitoare, strada Nicolae Teclu va intra în lucrări. Pentru aproximativ două săptămâni.

”Din seara zilei de luni, 27 septembrie str. Nicolae Teclu, inclusiv giratoriul de la intersecția dintre str. Ocnei și str. Târgu Fânului, va intra în reparații până în data de 8 octombrie. Lucrările se vor desfășura fără închiderea traficului, dar se va circula alternativ pe una dintre cele două benzi disponibile pe această stradă cu sens unic. Stratul vechi de asfalt va fi îndepărtat și se va așterne un strat nou”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Primăria recomandă șoferilor să aleagă rute ocolitoare și, dacă trebuie să tranziteze zona, să dea dovadă de înțelegere.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Xyz

Acum 4 săptămâni

"Primăria recomandă șoferilor să aleagă rute ocolitoare". Pe unde?!? Daca in cazul strazii Abatorului, se putea folosi ca ruta ocolitoare 9 Mai - Ocnei - Tg. Fanului, In cazul strazii Nicolae Teclu, nu exista varianta ocolitoare decat pe Sub podul de la Libertatea si pe stradute pana la podul garii. Pe sub podul de la Libertatea, masinile mai inalte de 2 metri, nu incap, iar la cat de ingust este sub pod, o sa se creeze un adevarat balamuc, chiar si fara microbuze blocate sub pod. Ce alte rute ocolitoare exista? Pe la Piata Cibin - Morilor - Alba iulia - Dealului - Banatului - Bdul Victoriei - Spitalelor. Fain oras. Pacat ca multi isi bat joc de el si de locuitori. La cat de lunga este strada N. Teclu, toata treaba se poate rezolva intr-o noapte, maxim doua, numai ca la noi, lucrul in zone foarte circulate, se face ziua, ca sa se vada ca lucreaza. Trist.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus