Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mașină ieșită în afara drumului, lângă Cornățel. Șoferul a fost rănit

Mașină ieșită în afara drumului, lângă Cornățel. Șoferul a fost rănit

Un bărbat, în timp ce se afla la volan, a lovit un cap de pod și a ieșit în afara drumului. Accidentul s-a petrecut în afara localității Cornățel, pe drumul județean 106.

Într-o curbă la dreapta, șoferul în vârstă de 60 de ani, din Dobârca, a pierdut controlul direcției și a lovit un cap de pod. Acesta se deplasa spre Sibiu.

La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței Sibiu a trimis un echipaj tip C care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, cu un traumatism toracic, anunță Genu Scridon, purtător de cuvânt. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Sibiu în stare stabilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marinela Sugativă

Acum 2 ani

Cand o sa iasa Politia pe drumurile alea dinspre Agnita mai des si impreuna cu RAR-ul, sa verifice putin tigăile care circula pe-acolo.. ca si prin Sibiu, dealtfel. Pun pariu ca au cauciucuri de acum 10 ani, crapate, toate consumate, scot fum ca locomotivele cu abur, n-au verificarile facute si tot asa. apoi merg ca nebunii si provoaca si nenorociri. Cand isi fac autoritatile treaba si fac niste controale la rable.... CAND ? In anul 3000 ? ...putori ordinare. Sa nu mai pomenim de radare mobile in zona aia ..lucruri sfinte, astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus