Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Teren de sport multifuncţional, renovări la grădiniţa din Axente Sever şi sală de şedinţe nouă pentru Primăria Axente Sever – investiţii finalizate pe parcursul lunii septembrie

Teren de sport multifuncţional, renovări la grădiniţa din Axente Sever şi sală de şedinţe nouă pentru Primăria Axente Sever – investiţii finalizate pe parcursul lunii septembrie

Pe parcursul lunii septembrie, administraţia publică locală din comuna Axente Sever a finalizat câteva investiţii importante pentru localităţile din comună, precum şi pentru sediul primăriei.  

Înainte de începerea anului şcolar, au fost finalizate lucrările de renovare la grădiniţa din localitatea Axente Sever, care au presupus amenjarea de grupuri sanitare moderne pentru preşcolari, renovarea holului principal al imobilului, dar şi modernizarea instalaţiei electrice, precum şi alte lucrări de renovare interioară. Astfel, toate unităţile de învăţământ din comuna Axente Sever au fost renovate în ultimii ani şi beneficiază de toate condiţiile pentru ca elevii şi cadrele didactice să îşi desfăşoare activitatea.

De asemenea, au fost finalizate şi lucrările pentru amenajarea terenului de sport multifuncţional din Agârbiciu, care se află lângă şcoala din localitate. Acesta a fost dotat cu gazon sintetic de foarte bună calitate, dar şi cu o instalaţie nocturnă şi va fi utilizat de către elevii şcolii din Agârbiciu, precum şi de alte persoane care vor dori să îl închirieze, în funcţie de disponibilitate. Totodată, au fost instalate şi camere video, pentru monitorizarea constantă a zonei care cuprinde şcoala, terenul de sport şi capela mortuară din localitatea Agârbiciu.

Nu în ultimul rând, cu ocazia şedinţei ordinare pe luna septembrie a Consiliului Local Axente Sever, a fost inaugurată sala de şedinţe a primăriei, care a fost renovată complet, inclusiv în ceea ce priveşte mobilierul. La iniţiativa primarului comunei Axente Sever, Marius Grecu, sala de şedinţe va purta denumirea de „Sala de şedinţe Ioan Axente Sever”, în cinstea eroului revoluţionar care s-a născut în această comună.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus