Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Apelul primăriei către porumbăceni: ”nu mai faceți drifturi pe centură”

Apelul primăriei către porumbăceni: ”nu mai faceți drifturi pe centură”

Faptul că pe drumul pietruit amenajat drept centură ocolitoare a comunei Porumbacu de Jos este folosit pentru diferite manevre de către unii șoferi determină conducerea primăriei să amenințe cu poliția.

Este vorba de amenajarea rutei cunoscută de localnici drept Calea Cîmpului, care în vara acestui an a fost supusă unor lucrări de scarificare, fiind mai apoi acoperită cu piatră spartă. Reabilitarea acestui drum a fost făcută în ideea de a oferi rută ocolitoare turiștilor care, până atunci, tranzitau comuna.

Drumul astfel îndreptat a devenit, însă, atracție pentru șoferii amatori de drifturi. ”Nu știm dacă e vorba de teribilism sau inconștiență, dar comportamentul unor conducători auto care circulă pe centura ocolitoare a localității Porumbacu de Sus, lasă de dorit. (...) Fără să se gândească la consecințe, unii șoferi își  turează motoarele la maximum și transformă acest drum într-o pistă de raliuri, stricând drumul și punându-i în pericol și pe ceilalți participanți la trafic. Fotografiile făcute în această dimineață dovedesc acest lucru. Îi invităm pe șoferii teribiliști să își demonstreze abilitățile de manevrare a volanului și să arate puterea mașinii pe piste special amenajate, nu pe drumurile publice. Aceste practici sunt atât în atenția noastră, cât și în atenția Poliției și ne vom asigura că cei care fac asta, vor fi pedepsiți, potrivit legilor în vigoare”, au publicat reprezentanții primăriei din Porumbacu de Jos pe pagina lor de Facebook.

Sursa foto: Facebook / Primăria Porumbacu de Jos

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 1 an

Poate citesc articolul si cei de la Primaria Selimber si iau masuri impotriva teribilistilor care isi umfla "muschiu" seara de seara in parcarile de la mall.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus