Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

FOTO VIDEO A început Maratonul Internațional Sibiu

FOTO VIDEO A început Maratonul Internațional Sibiu

Peste 2.000 de alergători iau startul astăzi, treptat, timp de mai multe ore, la Maratonul Internațional Sibiu. Cei care nu s-au înscris să alerge la evenimentul de astăzi, pot să se înscrie să alerge de oriunde, până pe 1 noiembrie.

Competiția se desfășoară anul acesta mai târziu față de anii trecuți și cu reguli speciale, pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Atmosfera în Piața Mare este însă una plină de veselie, la fel și pe traseu, unde voluntarii îi susțin frenetic pe alergători, fluierând și aplaudând, așa cum este tradițional.

La intrare se află două corturi în care sunt întâmpinați participanții. Intrarea se face pe baza unei brățări pe care alergătorii au primit-o la ridicarea kit-ului, în urma prezentării certificatului digital european COVID-19 sau a efectuării unui test la fața locului, pe baza unei donații. 

Primii care au plecat pe traseu au fost cei înscriși la Maratonul Continental (42km), la ora 8:30, fiind urmați de cei de la Semimaratonul Elrond (21km), de la 8:40. La ora 9 au luat startul cei de la Marquardt Team Run, apoi GLS 10k la 9:10 și urmează Crosul Visma la 9:40, respectiv Squad Race by EshopWedrop, la ora 10:40.

Anul acesta au fost selectate 34 de proiecte, din 35 înscrise în total. Cei care doresc să susțină în continuare unul din proiecte, dar au ratat înscrierea la evenimentul de astăzi, pot face acest lucru printr-o donație directă către un alergător sau se pot înscrie la categoria „Alerg oriunde”, până pe 1 noiembrie. Detalii se găsesc AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Multumim

Acum 1 an

Pentru orașul blocat
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

da ce-ai pățit dac-ai ocolit un pic?
Raspunde

Alergător

Acum 1 an

Cu plăcere!
Raspunde

Neluțu O

Acum 1 an

O acțiune binevenită, chiar necesară, care se poate organiza și săptămînal,am văzut mulți sponsori dar.... de ce în centrul orașului??? De dimineață m-a trezit un cor de fluierice, muzică...De ce vă place în centru,ce musai să vii aici cu noaptea-n cap? Sunt alei, parcuri, păduri unde se pot organiza aceste binevenite acțiuni,dar voi nu și nu. Trebuie să vă arătați ce picioare și ce șorturi aveți în centru. Asta este laudă, mîndrie și pînă la urmă prostie. De blocarea centrului de mașini nu vorbesc, știți prea bine părerea mea din cele cîteva comentarii avute pe tema asta.
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Va faceti de cap că nu-i omul acasă?...dacă mai vine !!,..o sa intrați în scenariul lui sergiu nicolaescu!..cu mâinile curate.. Lăsați ca vă mai tufe 3 ani și scăpați de el..pleacă din țară...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus