Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Spectacolele lunii octombrie la Teatrul Național Radu Stanca: Două premiere, patru reprezentații „Faust” și alte cinci piese de teatru

Spectacolele lunii octombrie la Teatrul Național Radu Stanca: Două premiere, patru reprezentații „Faust” și alte cinci piese de teatru

În luna octombrie, Teatrul Național Radu Stanca vine în întâmpinarea iubitorilor de artă teatrală cu două premiere „Între lumi și printre ziduri. Un poem teatral” și „The HOPE Project 2021”, patru reprezentații ale spectacolului extraordinar „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, precum și „O zi de vară”, „Mici crime conjugale”, „Bookpink”, „Contra democrației” și „Oscar și Buni Roz”. 

Primele zile ale lunii octombrie aduc pe scena TNRS premiera „The HOPE Project 2021”, un spectacol de Bogdan Sărătean, cu Cristian Stanca, Codruța Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Cătălin Neghină, Eduard Pătrașcu, Vlad Robaş, Cristina Stoleriu. În 1 octombrie, la ora 19, va avea loc avanpremiera, iar în 2 octombrie, premieră, în Sala Mare a TNRS.

Iubitorii de teatru sunt așteptați duminică, 3 octombrie, ora 19, la spectacolul „O zi de vară”, de Sławomir Mrożek, regia Ofelia Popii, la TNRS-Sala Mare. Joi, 7 octombrie, ora 19:00, publicul este așteptat la „Bookpink”, de Caren Jeß, regia colectivă, la TNRS-Sala Mare. Spectacolul este în limba germană, cu traducere în limba română. 

Vineri, 8 octombrie 2021, ora 19, urmează „Mici crime conjugale”, de Eric-Emmanuel Schmitt, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu, cu Diana Fufezan și Adrian Matioc, la TNRS-Sala Mare.

Joi, 14 octombrie, ora 19, are loc reprezentația spectacolului „Contra democrației”, de Esteve Soler, regia Alexandru Dabija, la TNRS-Sala Mare. Vineri, 15 octombrie, ora 19, „Oscar și Buni Roz”, de Eric Emmanuel Schmitt, un spectacol de Diana Fufezan, la TNRS-Sala Mare.

Patru reprezentații ale spectacolului „Faust”, după J. W. Goethe, scenariul şi regia Silviu Purcărete, sunt programate în luna octombrie, la Fabrica de Cultura IACM Construcții UniCredit - Sala FAUST, Str. Triajului, nr. 1 – 3 , Sibiu. Publicul se va putea întâlni cu Ofelia Popii, Miklós Bács și actorii TNRS în „Faust”, sâmbătă – 16 octombrie, duminică – 17 octombrie, sâmbătă – 30 octombrie, și duminică – 31 octombrie 2021, la ora 19.

Cea de-a doua premieră a TNRS din octombrie este programată la finalul lunii. Avanpremiera spectacolului Secției germane a TNRS, „Între lumi și printre ziduri. Un poem teatral”, regia Florian Hoerman și Edith Buttingsrud, este programată pentru sâmbătă, 23 octombrie, ora 19, iar premiera duminică, 24 octombrie, ora 19, la Fabrica de Cultura IACM Construcții S.A. UniCredit - Sala Lulu, Strada Triajului 1-3, Sibiu. Spectacolul este în limba germană cu traducere în limba română. 

Bilete și acces

Accesul publicului în sălile de spectacol este permis respectând normele sanitare în vigoare, în baza certificatului verde. Sălile de spectacol sunt dezinfectate periodic, iar scaunele sunt, de asemenea, dezinfectate după fiecare reprezentație.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, sau online la: https://www.tnrs.ro/program.

Accesul în sălile de spectacole este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde, respectiv care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet pentru spectacolele jucate la Sala Mare - TNRS este 30 lei, cu reducere 25 lei, iar prețul pentru spectacolul „Faust” 100 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus