Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Proteste împotriva certificatelor verzi, la Sibiu. „E posibil să devină zilnice”

Proteste împotriva certificatelor verzi, la Sibiu. „E posibil să devină zilnice”

Protestele împotriva măsurilor impuse în combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus vor continua la Sibiu în zilele următoare. Doru Apostol, unul dintre cei mai cunoscuți inițiatori al acestui gen de evenimente din Sibiu, spune că e posibil ca aceste manifestări să devină zilnice, fie că va obține sau nu aviz din partea primăriei. 

„În funcție de cum evoluează situația, este posibil să devină zilnice. Nu am depus cerere pentru aviz, dar chiar și așa, cu sau fără aviz, nu ni se poate interzice dreptul de a protesta”, a explicat Doru Apostol pentru Turnul Sfatului.

Accesul în spațiile închise sau deschise, condiționat de prezentarea certificatului verde este unul dintre principalele motive care stau la baza organizării acestor proteste. „Astăzi și mâine nu vom protesta, dar de miercuri vom reîncepe. Atât timp cât sunt stăpân pe corpul meu, nimeni nu mă poate obliga să mă vaccinez”, detaliază acesta.

Doru Apostol mai spune că prin aceste proteste dorește revenirea la situația de dinainte de pandemie. „Scopul principal al acestor proteste este revenirea la situația din martie 2020, nu ne interesează digitalizarea, nu ne interesează aceste coduri”.

Citește și: „FOTO Protest spontan în Piața Mare. „Suntem ființe umane, nu coduri QR”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1371

Comentarii

4 comentarii

Zenobia Vaselină

Acum 2 ani

Unii indivizi ar fi in stare sa protesteze si impotriva sapunului.
Raspunde

No name

Acum 2 ani

Te simti bine sa te iei de altii cu parere diferita de a ta? Ce-ti mai place ca au ajuns cei care gandesc diferit sa fie pedepsiti!
Raspunde

Drobeta Liposucțiune

Acum 2 ani

Sigur ca da.... daca gandesc diferit si nu le plac medicamentele, atunci cand i doare capu, sa nu ia nici aspirina si nici paracetamol sau alte chestii. Sa se mute in pestera si sa fie fericiti.
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Bravo, dle Apostol! Asa da! Nu cu rezistii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus