Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

”Misiunea este una complexă și grea”. Mesajul președintei CJ Sibiu pentru noul manager al Spitalului Județean

”Misiunea este una complexă și grea”. Mesajul președintei CJ Sibiu pentru noul manager al Spitalului Județean

După un an în care cea mai mare unitate medicală a județului a fost condusă doar de manageri interimari, din ziua de luni 4 octombrie există un manager cu un mandat de patru ani.

Este vorba de dr. Daniel Chelcea, care a semnat contractul de management pentru o perioadă de patru ani în cursul zilei de luni, 4 octombrie. Cu ocazia preluării funcției de către Chelcea, președinta Consiliului Județean Sibiu a și lansat un mesaj public. ”Misiunea de a asigura managementul celei mai mari unități spitalicești din județul Sibiu este una complexă și grea, mai ales în contextul epidemiologic actual. Îi doresc multă putere de muncă domnului manager Daniel Chelcea și îl asigur de tot sprijinul și de toată implicarea echipei Consiliului Județean Sibiu pentru buna activitate a spitalului”, a declarat președinta Daniela Cîmpean, potrivit unui comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Fost director medical al Spitalului militar din Sibiu, dr. Daniel Chelcea a devenit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Sibiu din luna noiembrie a anului trecut.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus