Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

AFC Hermannstadt va juca cu ACSO Filiași în Cupa României

AFC Hermannstadt va juca cu ACSO Filiași în Cupa României

Sibienii de la AFC Hermannstadt vor juca cu ACSO Filiași în optimile Cupei României, în urma tragerii la sorți desfășurată astăzi, la sediul FRF.

Echipa din județul Dolj a eliminat în runda precedentă pe UT Arad, scor 1-0. Sibienii au trecut de CA Oradea, cu același scor, 1-0.

Meciurile sunt programate pe 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF, anunță GSP.ro.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

 

Meciurile din optimi:

FC Buzău - Dunărea Călărași

Politehnica Timișoara - FC Rapid

Filiași - Hermannstadt

FC Voluntari - FCSB

FCU Craiova - Sepsi Sf. Gheroghe

Minaur Baia Mare - CSU Craiova

FC Argeș - Dinamo

Gaz Metan - Chindia

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus