Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
6°C

VIDEO Discursuri la moțiune. Șoșoacă, către Florin Cîțu: Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică!

VIDEO Discursuri la moțiune. Șoșoacă, către Florin Cîțu: Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena, prințesa războinică!

Senatorul Diana Șoșoacă l-a atacat pe Florin Cîțu în timpul discursului pe care ea l-a susținut la Parlament, unde se dezbate moțiunea de cenzură. Ea l-a acuzat de "greșeli în urma cărora suferă milioane de oameni". "Get lost!" a încheiat ea.

"Ați spus că 70% din populația României, care evident că este nevaccinată, e proastă. Vă anunț că sunteți prim ministrul unei țări formată din proști în care, parafrazându-l pe Caragiale, sunteți cel dintâi.

Vă expun câteva din doleanțele celor peste 60.000 de oameni care au ieșit în București și imediat ați chemat chestorii să vă apere de o femeie. Păi nu erați Superman? Păi dacă sunteți Superman, eu sunt Xena prințesa războinică, numai că eu am mai multe șanse decât dumneavoastră Superman care aveți nevoie de trei gealați să vă apere de întrebările unei femei", a spus senatoarea, citată de digi24.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Aci Duțu

Acum 1 an

am scos un episod din Xena din arhivă, să compar. Xena n-avea nici burdihan, nici șunci la vedere, nici nu era buhăită. nu samănă
Raspunde

Bau

Acum 1 an

Nici superman nu avea chelie, nu era pitic și nici nu scuipa pe oameni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus