Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO Imagini cu accidentul aviatic în care și-a pierdut viața miliardarul român Dan Petrescu

VIDEO Imagini cu accidentul aviatic în care și-a pierdut viața miliardarul român Dan Petrescu

Au apărut imagini cu momentul în care avionul Pilatus PC-12 s-a prăbușit. La bordul lui se aflau opt persoane printre care un bebeluș, dar și miliardarul român Dan Petrescu.

Avionul, care a decolat de pe aeroportul milanez Linate cu destinaţia Olbia, s-a prăbuşit la cinci minute după decolare, duminică după-amiază, la San Donato Milanese, localitate situată la sud-est de Milano.

În videoclipul filmat de o mașină care mergea pe șoseaua de centură se vede cum avionul se duce cu "botul" în jos. Doar pe ultimii metri, probabil într-o încercare disperată de a redresa situația, avionul ia o traiectorie parabolică, scrie ziare.com

Dar viteza este prea mare și nimic nu mai poate fi făcut. Câteva momente mai târziu, avionul se izbește de pământ și explodează.

Până în momentul impactului, nu se observă vreun incendiu la bord sau fum care să iasă dintr-un motor.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Anchetatorii au început cercetările pentru a afla cauza accidentului.

La manşă se afla Dan Petrescu, în vârstă de 67 de ani, soţia lui, Dorotea, de 65 de ani,şi fiul lor Dan Ştefan, de 30 de ani.

Alături de ei: Filippo Nascimbene, de 33 de ani, soţia Claire Stephanie Alexandrescu, 34 de ani, cetăţean român şi francez, fiul lor de un an, Raphael, şi bunica celui mic, Miruna Anca Lozinschi, de 68 de ani.

La bord mai era și canadianul Julien Brossard, de 36 de ani, prietenul lui Dan Ştefan Petrescu, fiul miliardarului.

Sursa: milano.corriere.it

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 2 ani

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Cred ca dl. Petrescu avea origini evreiesti, mama lui fiind o supravietuitoare a lagarului de la Auschwitz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus