Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Femeie cu copil de 2 luni, amenințată și tâlhărită pe stradă, în Mediaș

Femeie cu copil de 2 luni, amenințată și tâlhărită pe stradă, în Mediaș

O medieșeancă a fost tâlhărită ieri pe stradă de doi tineri, în timp ce se plimba cu copilul de doar două luni. Incidentul a avut loc în Mediaș. Între timp, tâlharii au fost prinși.

Doi bărbați ar fi amenințat-o cu cuțitul și cu acte de violență pe o medieșeancă în vârstă de 31 de ani care se plimba pe strada George Topârceanu împreună cu fiul minor în vârstă de 2 luni, după care i-ar fi sustras femeii un telefon mobil, bijuterii din aur și suma de 100 de lei. Ca urmare a mobilizării mai multor echipaje de poliție, cu ajutorul semnalmentelor oferite de victimă, în scurt timp s-a reușit prinderea presupușilor autori ai faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Moșna, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Mediaș.

Asupra celor doi bărbați au fost găsite bunurile reclamate ca sustrase, acestea fiind returnate femeii.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.  

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus