Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Florin Cîțu este propunerea de premier cu care PNL va merge la Cotroceni

Florin Cîțu este propunerea de premier cu care PNL va merge la Cotroceni

Delegaţia PNL care va participa luni la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis va fi formată din Florin Cîţu, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode şi Iulian Dumitrescu.

"Partidul Naţional Liberal a decis în şedinţa Biroului Executiv Naţional ca nominalizarea PNL pentru funcţia de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîţu, prim-ministrul interimar, preşedintele PNL", a scris vineri pe Facebook ministrul interimar al Culturii, Bogdan Gheorghiu, membru al BEx.

Potrivit acestuia, în unanimitate, propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni a fost Florin Cîţu - prim-ministru.

"Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEx al PNL a decis în unanimitate ca propunerea pentru Biroul Politic Naţional al PNL, pentru funcţia de prim-ministru, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu preşedintele României să fie Florin Cîţu", a mai scris Gheorghiu, citat de Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat pentru luni, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament pentru consultări în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Liberalii sunt primii aşteptaţi la discuţii, la ora 12,00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Nicușor von Șorliken

Acum 2 ani

PNL si presedintele Iohannis, la lada de gunoi a istoriei! Nici macar sibienii, recunoscuti pentru prostia si servilismul lor legendar, nu vor mai vota (la suspendare) pentru acest prapadit țâfnos, incompetent și arogant! Și sper că nici pentru catastrofa de Fodor!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Citeam zilele trecute o cugetare: ''Bunul-simt nu e un simt,altfel l-ar avea toata lumea !''.
Raspunde

We see you from Sibiu

Acum 2 ani

Unde sunt sinistrii aia de rezistenti contra PSD??? Pai de ce nu iesiti si acum, mai leprelor??? Dubla masura este principiul de baza in satul Sibiu, plin de rebuturi hipsteresti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus