Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „PNL a ajuns să fie condus doar prin corupție și mită electorală”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „PNL a ajuns să fie condus doar prin corupție și mită electorală”

Votanți PNL-USR, aveți măcar vreo remușcare, după ce ați văzut cum folosesc banul public pentru mită electorală, cei pe care dumneavoastră ați pus ștampila?

Mai mult decât atât, cei care ați votat în majoritate PNL în Mediaș, Blăjel, Marpod și alte localități din județ, ați fost pedepsiți ”la pachet” cu primarii PSD, doar pentru că primarii sau liderii organizațiilor PNL din localitățile dumneavoastră au votat, fie la Sibiu, cu contracandidatul doamnei Turcan, deputatul PNL Constantin Șovăială, fie au votat la București echipa Orban. Primarii PNL care au comis această ”greșeală” au primit, de asemenea, 0 (zero) lei din banii alocați din Fondul de Rezervă al primului ministru. 

Chiar și municipiul Sibiu, deși se confruntă cu probleme mari și costisitoare, create de pandemie, a primit tot 0 (zero) lei, pentru că așa au decis fruntașii liberali, conduși de  doamna Turcan și Cîțu, și susținuți de domnul Iohannis.  

Nu l-am auzit nici măcar pe Adrian Bibu, președintele Organizației Municipale PNL Sibiu, să protesteze în fața doamnei Turcan și a domnului Cîțu, șefii lui direcți, pentru această nedreptate făcută sibienilor. În campania electorală, murea de grija sibienilor și își identifica numele cu Sibiu, spunându-și ”SiBibu”! Acum, unde e?

Noi, PSD Sibiu, în frunte cu primarii noștri, am luat atitudine, iar data viitoare nu vom mai merge singuri la instituțiile statului care își bat joc de oameni, ci vom merge alături de cetățenii localităților nedreptățite, indiferent de culoarea sau orientarea politică.  

Grav este că nu i-am auzit nici pe primarii sau liderii județeni ai PNL sau USR să ia atitudine publică împotriva reprezentanților trimiși și sprijiniți de către ei să ajungă în Guvernul României, atunci când, prin politicile lor dezastruoase, au dus la împrumutarea țării într-un ritm halucinant, când prețurile la energie, combustibili, medicamente și alimente au devenit insuportabile pentru milioane de oameni care riscă să înghețe în această iarnă în case, să nu aibă ce pune pe masă sau, efectiv să moară, fie din lipsa medicamentelor, fie din cauza faptului că nu mai au acces la serviciile medicale din spitale.

Acești lideri PNL sunt chiar rupți de realitate, trăiesc doar în bula lor și sunt mulțumiți atunci când domnul Cîțu sau doamna Turcan le mai aruncă câte un oscior, le mai dau niște bani de tocat, prin alocare directă?

Înainte de a fi aleși locali care beneficiază de unele privilegii, au uitat să fie oameni?

Sper să revină cât mai curând cu picioarele pe pământ, să nu uite că oamenii i-au ales în funcții ca să le apere interesele, nu să-i vândă pentru o mită electorală dată de Cîțu și Turcan. 

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 951

Comentarii

4 comentarii

Gigi

Acum 2 ani

La cati PSDisti au ajuns in PNL, e normal să fie condus doar prin corupție și mită electorală
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Vaaai, azi maine pnl ajunge din urma psd la corupție! Asta e pe modelu tipic psd, hoțul striga hoții! :))) Cascadorii rasului psd sibiu, sunt in depresie ca la sibiu organizația lor e ca si inexistenta si nu reușesc sa obtina contracte cu statu, cum era pe vremea lu cindrea, de unde sa poata fura ciolanu'. Hai ca puteți băieți, posibil cu pnl asa praf sa urcati de la 9% la vreo 10.. Si legat de fodor, care e la final de cariera, doar nu va imaginați ca psd are vreo sansa la primar din partea ciumei rosii comuniste?
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Chiar daca si pnl e tot o ciuma, doar ca e galbena, parca intr-o propozitie cu "coruptie si mita" se potriveste mai bine "psd" decat "pnl" ;)
Raspunde

Vorbește pesedistul

Acum 2 ani

S-a trezit să vorbească de mită electorală tocmai pesedistul al cărui partid a lăsat Sibiul fără bani în era Dragnea, și a redirecționat resursele către Teleorman și Giurgiu. S-a trezit corectitudinea în pesedist. Să mori de râs, nu alta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus