Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Ciolacu despre preluarea preşedinţiei Camerei: Îmi e suficientă funcţia de şef la Ciuma Roşie

Ciolacu despre preluarea preşedinţiei Camerei: Îmi e suficientă funcţia de şef la Ciuma Roşie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii ar putea viza funcţia de şef al Camerei Deputaţilor dacă "se creionează o majoritate", adăugând că lui, în acest moment, îi e suficientă funcţia de "şef la 'Ciuma Roşie'".

Într-o conferinţă de presă desfăşurată după ce delegaţia PSD a fost la consultările de la Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă PSD vizează funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care marţi ar urma ca demisia lui Ludovic Orban să fie înregistrată şi să se ia act de ea.

"Dacă se creionează o majoritate, nu-mi doresc în mod deosebit, am mai spus-o, am spus şi colegilor, (...) îmi e suficientă în acest moment funcţia de şef la 'Ciuma Roşie'", a precizat Ciolacu, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus