Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Iohannis, bullying politic cu USRPLUS

Iohannis, bullying politic cu USRPLUS

Un fost viceprimar al Sibiului mi-a descris acum mulți ani cât de tare mă disprețuia primarul de atunci, Klaus Iohannis.

”Atunci când te pregătești să-i pui o întrebare se foiește, își schimbă piciorul de sprijin și scote încet un mârâit”, îmi spunea el, gândindu-se că mă va face să mă simt prost, inconfortabil. Mă urăște primarul. Mie mi-a plăcut ideea. Un tânăr jurnalist produce prin simpla prezență o oareșce reacție celui mai puternic om din oraș.

Acum, în relația președintelui Iohannis cu USR PLUS văd aceeași reacție în atitudinea președintelui. Un disconfort. O dorință de a nu fi prezent acolo, în același timp și spațiu cu ei. Că va fi Barna sau Cioloș, același lucru. O ură viscerală, care bănuiesc că a pornit de la atitudinea de copil râzgâiat pe care o vede președintele în gesturile politice ale userist-plușilor.

Desemnarea lui Dacian Cioloș ca premier desemnat o văd ca pe un cadou otrăvit. O umilire.

Tot în acele vremuri, colegii mei din administrația ziarului la care lucram au ademenit cu o ofertă foarte bună un om de publicitate de la o publicație rivală. I-au plătit salariul pe o lună după care l-au dat afară. Nu aveau nevoie de el. Îmi cer scuze în numele lor, așa erau vremurile.

Prin mișcarea în cauză au dislocat un om bun de la concurență, mimând interesul pentru el.

De același lucru sunt de părere că avem parte și acum. Președintele îl pune pe Cioloș să-și croiască un guvern, Să vină cu ”barni”, cu ”stelieni”, ”voiculești”, ”ghini” și alții, să-i treacă prin votul comisiilor, ca apoi să fie picați la vot.

PSD nu va vota un guvern plin USR PLUS. Nu are niciun interes, mai bune ar fi chiar anticipatele.

AUR nu va vota un guvern USR PLUS. Ei chiar vor anticipate.

PNL, nici vorbă.

UDMR știe jocul.

În consecință, Guvernul USRPLUS va sucomba, iar președintele va trebui să vină cu o nouă propunere.

Iar aceasta va fi Florin Cîțu. Cu suportul UDMR și al USRPLUS, dacă aceștia vor învăța ceva din lecția fostului profesor de fizică sau cu ajutor din umbră al PSD.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4701

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gelu

Acum 2 ani

Ce marlani au fost fostii dumitale patroni. Mizerie umana!
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Total de acord cu dvs. d-le Bratu , iohannis e un ticalos pervers pe care imi pare rau ca l-am votat !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus