Duminică,
26.03.2023
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Iohannis: Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş

VIDEO Iohannis: Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că a decis să-l desemneze pe Dacian Cioloş candidat pentru funcţia de prim-ministru.

"Am decis să desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloş", a spus Iohannis, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni. 

"Am avut astăzi consultări cu formațiunile parlamentare, după ce Guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură. În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează.

Este extrem de important să se gestioneze bine situația pandemică. Este foarte important să se gestioneze creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri pentru ca celelalte prețuri să nu crească la un nivel insuportabil pentru populație. Este foarte important să beneficiem de sumele mari de care poate să dispună România prin Planul Național de Redresare și Reziliență și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate", a spus președintele.

"De asemenea, am reiterat importanța pregătirilor pentru perioada de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile cu adevărat importante pentru români și nu certurile politice între diferiți actori.

Formațiunile politice au venit cu diferite abordări, cu diferite propuneri, așa cum reprezentanții acestor formațiuni le-au prezentat și opiniei publice.

Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică, și anume am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de Prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș", a încheiat Iohannis scurta declarație de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1016

Comentarii

4 comentarii

Nicușor von Şorliken

Acum 1 an

Ce fericire pe țara noastră! Vom avea ca sporturi naționale și golful și dușul auriu!
Raspunde

Dani ocna

Acum 1 an

de la guvernul O acum va fi minus O? vindut roman/francez
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Sa-l vedem pe dl. tehnocrat!
Raspunde

Munteanu

Acum 1 an

Vai steaua noastra! Cu ce-ai pacatuir, popor roman?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus