Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Primăria Sibiu își laudă poliția locală: ”desfășoară acțiuni pentru siguranța elevilor”

Primăria Sibiu își laudă poliția locală: ”desfășoară acțiuni pentru siguranța elevilor”

La o lună de la începerea noului an școlar, reprezentanții Primăriei Sibiu au emis un comunicat de presă în care descriu modul în care polițiștii locali participă la siguranța elevilor din oraș.

În fiecare din cele șapte autobuze școlare care circulă din 13 septembrie către și dinspre centrul orașului se află câte un polițist local. ”Agenții asistă la urcarea și coborârea elevilor din autobuz,  asigurându-se că accesul se face pe ușa indicată și că elevii ajung cu bine la școală. De asemenea, agenții se asigură că școlarii și însoțitorii lor poartă corect masca de protecție. În această lună, polițiștii locali nu au constatat abateri de la această obligație, dar i-au informat atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu privire la această obligație pe care o au, de a se proteja pe ei și pe ceilalți, purtând masca”, descriu reprezentanții Primăriei.

Pe lângă cele șapte autobuze, Poliției locale i-au mai fost repartizate alte șapte școli de care să aibă grijă, la începutul și sfârșitul orelor (celelalte școli fiind în grija altor institituții): „Samuel von Brukenthal”, „Octavian Goga” (înainte de a intra în cursurile online), „Gheorghe Lazăr”, Economic, la Liceul de Artă și la școlile gimnaziale nr.13 și nr.18. ”Au în vedere ca intrarea și ieșirea elevilor din școală să se facă în mod ordonat și în siguranță, verifică respectarea distanțării și purtarea măștii, inclusiv pe o distanță de 50 m în perimetrul școlilor. În această perioadă s-au aplicat doar avertismente, explicându-li-se mai întâi părinților și bunicilor obligația pe care o au. În următoarea perioadă se va trece și la aplicarea de amenzi”, mai avertizează reprezentanții Primăriei.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 1 lună

Pentru ca filmul sa fie prost pana la capat, propun ca si politia locala sa laude primaria!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus