Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Intervenţie de 14 ore a salvamontiştilor brașoveni pentru salvarea unui bărbat care a căzut 40 de metri în gol în Munţii Bucegi

Intervenţie de 14 ore a salvamontiştilor brașoveni pentru salvarea unui bărbat care a căzut 40 de metri în gol în Munţii Bucegi

Un bărbat de 40 de ani, care a căzut în gol aproximativ 40 de metri în Munţii Bucegi, a fost găsit şi transportat la baza masivului de salvatorii montani braşoveni, la intervenţie, care a durat 14 ore, participând 19 salvamontişti.

Conform Serviciului Public Salvamont Braşov, accidentul a fost anunţat marţi seara.

"Victima, un bărbat de 40 de ani, a căzut în gol aproximativ 40 de metri în Munţii Bucegi şi a suferit mai multe traumatisme. Echipa de prim-răspuns i-a acordat primul ajutor şi, împreună cu restul salvatorilor montani sosiţi la incident, au transport pacientul până la baza masivului, unde a fost predat unui echipaj medical. Operaţiunea de salvare a fost efectuată de către 19 salvatori montani din cadrul Serviciului Public Judeţean Braşov, Salvamont Bran şi Serviciul Salvamont Zărneşti, iar durata de desfăşurare a intervenţiei a fost de 14 ore", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Serviciului Public Judeţean Salvamont Braşov.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus