Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Primăria Sibiu plătește jumătate de milion pentru noi ornamente de Crăciun

Primăria Sibiu plătește jumătate de milion pentru noi ornamente de Crăciun

Firma care a furnizat bradul artificial cu care sibienii se fotografiază în Piața Mare a Sibiului a câștigat un nou contract pentru furnizarea de ornamente și ghirlande luminoase. 

Până la mijlocul săptămânii viitoare, în depozitele Primăriei Sibiu ar trebui să ajungă 138 de figurine de câte doi metri înălțime pentru amplasarea în jurul stâlpilor de iuminat din oraș, 75 de ”perdele de leduri” lungi de câte doi metri, 230 de ghirlande de tip țurțuri și 120 de ghirlande luminoase de tip șir de minim 11 m. Alături de încă cinci distribuitoare de putere și aproximativ 200 de metri de cabluri de extensie.

499.000 de lei, cu tot cu TVA, este valoarea acestor elemente de iluminat festiv conform contractului semnat de Primăria Sibiu cu MK Illumination SRL, în urma unei licitații lansată în luna august a acestui an.

Cu sediul în Deva, MK Illumination SRL este societatea de la care Primăria Sibiu a cumpărat, în urmă cu doi ani, bradul artificial utilizat în prezent pentru decorarea Pieței Mari a orașului în preajma Crăciunului. Tot jumătate de milion de lei, dar fără TVA, a fost și valoarea acelui contract.

Și tot în același an, aceeași Primărie a Sibiului a mai cheltuit 1,4 milioane de lei, fără TVA, pentru ornamentele de amplasat prin oraș pe perioada iernii.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Miki

Acum 1 săptămână

Satul arde, baba cumpara leduri.
Raspunde

Nicușor von Şorliken

Acum 1 săptămână

Dacă ar exista DNA sau minim Parchet, ar investiga țeapa și prejudiciul produs de primărie banului public prin milioanele de lei care au fost băgate în tribuna 1 a stadionului (strict pentru firmele căpușe) iar aceasta a fost dărâmată pentru că nu se încadra în proiect. Dar votăm sasalai și liberali! Sibiul-oras de dreapta. Boilor!!!
Raspunde

DB

Acum 1 săptămână

Aruncăm banii pe decoraţiuni, când spitalele nu au de niciunele... Aroganţii vieţii! Bine că îi numărăm ouăle şi contractele Marelui Alb, iar de mizeria asta jurnalistii nu se ating nici cu prăjina. Cum a fost şi cazul bisericii evanghelice din Pţa Huet, renovată de vreo 3 ori in 15 ani. Acolo câţi bani au mai fost sifonaţi?
Raspunde

La munte și la mare

Acum 1 săptămână

@DB Păi, ai greșit adresa. Despre dotările spitalelor trebuie să întrebi la ministrul Sănătății.
Raspunde

Stefi

Acum 1 săptămână

Când te gândești că sunt in Sibiu familii care fac foame... nu au cu ce sa se încălzească... asta da administrare...
Raspunde

Graf

Acum 1 săptămână

@Stefi Dacă fac foamea, atunci să se ducă să muncească. Toate firmele din Zona Industrială Vest caută operatori, angajează cu toptanul.
Raspunde

Doar pentru lilieci vaccinati ?

Acum 1 săptămână

Sa merga armata la clopoteti si lilieci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus