Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Jaf la o bancă din Brăila, un barbat a furat câteva mii de euro după ce a amenințat-o pe casieră

VIDEO Jaf la o bancă din Brăila, un barbat a furat câteva mii de euro după ce a amenințat-o pe casieră

O sucursală bancară din Brăila a fost jefuită astăzi de un bărbat, iar suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro, informează DeBrăila.ro. 

În imaginile publicate de site-ul DeBrăila.ro se vede cum un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși intra în sucursală și se îndreptă spre un birou, îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani. Femeia a deschis sertarul de lângă ea, apoi a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat bani din sertar, acesta a fugit din bancă.

"Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila, potrivit sursei citate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus