Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Primăria anunță că rosturile podului înspre Agnita vor fi reparate într-o lună

Primăria anunță că rosturile podului înspre Agnita vor fi reparate într-o lună

Circulația se desfășoară alternativ pe podul peste Cibin aflat la ieșirea din municipiul Sibiu înspre Agnita, pentru a permite execuția lucrărilor de refacere a rosturilor.

”Până la jumătatea lunii noiembrie, se vor monta rosturile noi, operațiune complexă care presupune turnarea unor noi straturi de beton în zona rosturilor și montarea structurilor metalice la îmbinări. Pentru a evita aglomerarea zonei la orele de vârf, menționăm că strada Podului poate fi utilizată ca rută ocolitoare”, se arată într-un anunț al Primăriei Sibiu, remis cititorilor Turnul Sfatului.

Pe perioada derulării lucrărilor, circulația alternativă este reglementată cu ajutorul semafoarelor.

Sursa foto: Primăria Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1054

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Andrei

Acum 2 ani

Problema nu e în cât timp se repara, ci ca nu țin mai mult de 12 luni...probabil cam cât au garanție
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Într-o lună alții construiesc un pod de la zero. Asta pot să numesc eu complexitate, nu repararea unor rosturi. Fapt: ieri, 14.10.2021, ora 11, din 5 muncitori, 4 se jucau pe telefon. La ora 17:30 normal că nu mai era nimeni pe șantier...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus