Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Responsabilitate socială: Compania Oasis sprijină elevii de la școlile din Sibiu și mediul înconjurător

Responsabilitate socială: Compania Oasis sprijină elevii de la școlile din Sibiu și mediul înconjurător

Compania Oasis Retail Development & Consulting, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de retail din România - cu peste 70 de proiecte de succes livrate în întreaga țară în ultimii 15 ani și proprietarul proiectului PRIMA Shopping - Center Sibiu, sprijină educația și un mediu înconjurător curat în Sibiu adoptând personajul ”Miticlă” în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului social ”Lăsați copiii să vorbească despre deșeuri”.

Cea de-a doua ediție a proiectului ”Lăsați copiii să vorbească despre deșeuri” a debutat în data de 1 octombrie în Promenada Sibiu, evenimentele fiind găzduite de Cine GOLD. Peste 200 de copii, de la cinci școli din Sibiu, au luat parte la evenimente.

Micuții au urmărit o serie de filme educative, apoi au avut ocazia de a sta de vorbă cu invitații speciali ai evenimentului: Laura Banciu – expert din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sibiu, Ioana Pasc – expert din partea companiei de la salubritate Soma SRL și Traian Deleanu – jurnalist și specialist în reciclare din partea ziarului Turnul Sfatului.

La eveniment au răspuns pozitiv elevii și dascălii de la Școala Gimnazială Nr. 13 din Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 8, Școala Gimnazială „Ioan Slavici”, Școala Gimnazială Nr. 18 și Școala „Radu Selejan”.

De-a lungul celor aproape două ore petrecute de fiecare copil în cadrul evenimentului, copiii au fost încurajați să pună numeroase întrebări și să intre într-un dialog sincer și activ cu invitații, având astfel ocazia să afle mult mai multe lucruri decât la școală despre reciclare, precum și să plece acasă, la părinți cu un bagaj important de cunoștințe. Toate evenimentele au fost susținute de compania Oasis, prind adoptarea personajului îndrăgit de cei mici: ”Miticlă”.

”Oasis Retail Development & Consulting este un susținător constant al educației și mediului înconjurător. De-a lungul timpului, compania s-a implicat activ în viaţa socială a Sibiului, cu proiecte de sprijin și stimulare în domeniul educaţiei, sănătăţii și culturii”, spun reprezentanții companiei.

”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!”, ediția a II-a, este un eveniment organizat de Asociația de Bun Gust ȘI cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu și de către Consiliul Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus