Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Danemarca donează echipament medical României pentru tratarea pacienţilor COVID-19

Danemarca donează echipament medical României pentru tratarea pacienţilor COVID-19

Danemarca trimite în România 15 ventilatoare mobile marca OTWO E700 - Automatic Transport Ventilator şi opt concentratoare de oxigen marca AirSep - Newlife Intensity 10 pentru tratarea pacienţilor COVID-19, informează, vineri, Ambasada acestei ţări la Bucureşti, citat de Agerpres.

Decizia privind donarea de echipamente medicale către România a fost luată de miniştrii Afacerilor Externe, Sănătăţii şi Apărării, ca urmare a solicitării de asistenţă depuse de România prin Mecanismul de protecţie al UE, precizează misiunea diplomatică.

Echipamentele vor sosi în România sâmbătă.

"Autorităţile daneze continuă dialogul cu România şi sunt pregătite să analizeze posibilităţile de asistenţă suplimentară, la cerere", transmit reprezentanţii ambasadei de la Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus