Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Doi tineri pregătesc carne la proțap și ceaune pentru evenimentele sibiene

Doi tineri pregătesc carne la proțap și ceaune pentru evenimentele sibiene

Doi tineri au investit peste 8.000 de euro într-o afacere care a fost inițial un hobby. Mircea și Viorel, prieteni de mai bine de cinci ani, au început să pregătească carne la proțap și ceaune pentru evenimente după ce au făcut asta pentru onomastica unuia dintre ei. Văzând cât de bine se descurcă, au decis să facă și bani de pe urma pasiunii lor.

Unul absolvent al Facultății de Silvicultură din Cluj, celălalt student al Facultății de Inginerie din Sibiu, Mircea și Viorel sunt prieteni buni și, mai nou, asociați. Totul a început când unul din ei a vrut să își serbeze ziua onomastică și își dorea foarte mult un astfel de serviciu.

„Acela a fost momentul în care am hotărât împreună să dezvoltăm un hobby din această activitate de catering. Toate investițiile au fost făcute pe parcurs, începând cu suma de 1000 euro. Ne-am dezvoltat de la eveniment la eveniment”, explică tinerii. 

Până în prezent, au investit între 8.000 și 8.500 de euro, „cu potențial de creștere pe viitor”. „Una dintre cele mai mari investiții este timpul pe care îl alocăm pentru pregătirea fiecărui eveniment. Aici includem partea de manipulare, tăiere, preparare și planificarea evenimentului.”

Cei doi oferă, practic, toată partea de mâncare - proțap, ceaun, dar și salate, murături, sosuri.

„Gătim porc, miel, pui, vițel, berbecuți și alte animale la cerere. Preparatele vin însoțite de diferite salate, murături, sosuri, cartofi la ceaun, în funcție de preferințe. La cerere facem și platouri tradiționale și nu numai”, explică ei.

Produsele provin de pe Valea Hârtibaciului, din satul Cornățel și sunt 100% naturale. Cei doi se ocupă personal de creșterea animalelor.

Prețul unui astfel de serviciu diferă în funcție de numărul de persoane și preferințele clientului. Deocamdată, Mircea și Viorel pot fi găsiți pe site-uri de anunțuri, precum OLX, dar se bazează foarte mult și pe recomandări. De asemenea, îi puteți contacta la numerele de telefon 0729935366 Mircea și 0752885828 Viorel. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Xvs

Acum 1 lună

ince au investit 8000 euro? poate cu tot cu animalele care le sacrifica pentru evenimente ca altfel nu cred ca acel protap costa atata :)
Raspunde

Viorel

Acum 1 lună

Dacă dumneavoastră faceti tot cu "acel proțap" cum spuneți, atunci mult succes...Sa îmi spuneți și mie acest secret.
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 lună

Bravo!Stim acum ca si in zona SB e cineva care face...Marele R.A.R ,D-zeu sa il hodineasca pomenea ceva de niste fagaraseni care stiau...La fel,erau la Studiourile Buftea...Plateai un avans apoi ridicai 'marfa'... Soriciul il 'desavarseau cu...bors autentic nu cel din plic...
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 lună

Care evenimente? nu e pandemie?
Raspunde

Popa

Acum 1 lună

Toata treaba-i din protap!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus