Duminică,
04.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Sibianul vaccinat care a murit de COVID acasă avea comorbidități severe. Fiul lui a sunat la 112

Sibianul vaccinat care a murit de COVID acasă avea comorbidități severe. Fiul lui a sunat la 112

În raportul transmis de autorități în data de 14 octombrie apar două decese la persoane vaccinate împotriva virusului SARS CoV-2. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 85 de ani care se afla internat pe secția ATI a Spitalului Județean și un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani, raportat ca fiind decedat la domiciliu.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Sibiu, bărbatul de 85 de ani avea multiple comorbidități, acesta fiind cardiac și obez.

În ceea ce privește pacientul vaccinat și declarat decedat la domiciliu acesta a fost găsit în stop cardio respirator de unul dintre echipajele Ambulanței Sibiu. Potrivit reprezentanților instituției, la 112 a sunat fiul persoanei decedate spunând că tatăl său respiră dificil sau nu mai respiră. La bărbat acasă s-au deplasat două echipaje ale Ambulanței, unul de tip B și unul de tip C cu medic. Ajunși la fața locului s-a constatat că bărbatul este în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au dus la nici un rezultat.

„Din păcate bărbatul a fost declarat decedat. Acesta fusese testat pozitiv, cu o seară înainte, de fiul său. Bărbatul avea comorbidități severe. Probleme cardiace și hepatice cronice și un AVC sechelar, adică vechi”, mai spun reprezentanții Ambulanței.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 1 an

Sa-mi fie iertat, dar la 85 de ani te astepti la sfarsit... Daca avea 45 de ani, am mai fi stat la indoiala...
Raspunde

Cocosila

Acum 1 an

`Probleme cardiace și hepatice cronice și un AVC sechelar.` Si a murit de carcalac, nu? Testat cu testele alea care acasa dau una, iar la spital alta, nu? Hai ca deja o dati in penibil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus