Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

OMS se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare

OMS se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare

Organizația Mondială a Sănătății se implică în România pentru a rezolva criza sanitară și pentru impulsionarea campaniei de vaccinare anti-COVID, a confirmat pentru G4Media Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Reprezentanții OMS vor avea luni o teleconferință cu conducerea INSP în care vor discuta modul în care organizația se poate implica pentru a ajuta România să depășească criza a dus sistemul sanitar aproape de colaps, dar și pentru a impulsiona campania de vaccinare anti-COVID.

România este în acest moment una dintre țările cele mai afectate la nivel global din cauza pandemiei COVID-19. În pofida statisticilor și a faptului că numărul de morți și infectați stabilește zilnic un nou record, Guvernul a refuzat să carantineze Ilfovul și Bucureștiul, zona cea mai afectată de pandemie.

Mai multe state din Uniunea Europeană și Republica Moldova au oferit sprijin României pentru a o ajuta să traverseze criza COVID-19. În ultima săptămână, România a înregistrat 2062 de decese în urma infectării cu coronavirus, mai scrie sursa citată.

Alexandru Rafila a mai declarat, duminică, la Antena 3, că opinia experților INSP care au cerut instituirea lockdown-ului ar trebui ascultată.

foto Politico.EU

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

McD

Acum 7 luni

Instituiti lockdown-ulca nu mai este alta varianta, asta e clar ....dar lasati Mall-urile, cluburile, restaurantele, nuntile si botezurile sa-si desfasoare nestingherite activitatile...inchideti doar scolile , gradinitele, institutiile publice, salile de sport , ca doar in aceste locuri se propaga virusul cu repeziciune si doar aici ataca oamenii vulnerabili...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus