Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Toamna sărbătorită de micuții Grădiniței ,,Căsuța Poveștilor” din Sibiu printr-un festival colorat

Toamna sărbătorită de micuții Grădiniței ,,Căsuța Poveștilor” din Sibiu printr-un festival colorat

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ,,Căsuța Poveștilor” din Sibiu au sărbătorit toamna printr-un festival dedicat acestui anotimp. Astfel, în cadrul proiectului „Ziua Recoltei” toate grupele au realizat animăluțe vesele din legume și fructe de toamnă, frigărui din fructe specifice anotimpului, borcane decorative cu semințe și cereale, bostani decorativi, coronițe din frunze, dar și lucrări artistico-plastice. Toate lucrările au fost expuse într-un cadru realizat în interiorul grădiniței. Toată lumea s-a distrat, iar culorile toamnei au strălucit printre copii și cadre didactice.

„Proiectul educativ a vizat activități de natură artistică și creativă. Abordarea temei presupune familiarizarea cu unele tradiții și obiceiuri specifice anotimpului de toamnă. Activitatea a fost gândită și adaptată tuturor vârstelor specifice învățământului preșcolar, pentru ca aceasta să fie ușor de abordat de către fiecare copilaș. Prin intermediul acestui proiect, copiii se vor obișnui să prețuiască și să valorifice roadele toamnei”, spun reprezentanții grădiniței.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus