Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Sibian de 23 de ani amendat pentru că nu a vrut să stea în carantină după ce s-a întors din străinătate

Sibian de 23 de ani amendat pentru că nu a vrut să stea în carantină după ce s-a întors din străinătate

65 de polițiști au desfășurat ieri acțiuni de control în contextul combaterii răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, în județul Sibiu. Cu această ocazie, au aplicat șase sancțiuni contravenționale, una singură fiind cu amendă.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 745 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 37 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 150 de mijloace de transport, din care 22 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, dintre care 5 sancțiuni cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară. 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din orașul Dumbrăveni, revenit din străinătate, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru încălcarea măsurii carantinei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus