Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Doi sibieni au atacat un bărbat și doi copii, într-o casă din Terezian. Au fost reținuți

Doi sibieni au atacat un bărbat și doi copii, într-o casă din Terezian. Au fost reținuți

Doi tineri, în vârstă de 20 și 28 de ani, au fost reținuți ieri, după ce la începutul lunii au agresat un bărbat și doi minori, din cauza unor neînțelegeri mai vechi. 

În fapt, cei doi sibieni sunt bănuiți că, în cursul zilei de 3 octombrie, în timp ce se aflau într-un imobil din municipiul Sibiu, ar fi agresat un bărbat și doi minori. De asemenea, în timpul conflictului, sibianul în vârstă de 28 de ani l-ar fi deposedat pe unul dintre cei doi minori de telefonul mobil. Totul ar fi pornit de la niște neînțelegeri între copii.

Față de cei doi presupuși agresori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus