Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

În ce măsură îți poți face singur norocul atunci când joci la cazinou

În ce măsură îți poți face singur norocul atunci când joci la cazinou

Jocurile de cazino mai sunt considerate și jocuri de noroc prin prisma faptului că depinzi de șansă pentru a câștiga. Sub această titulatură generică sunt, însă, mai multe categorii de jocuri, care se diferențiază din punctul de vedere al dependenței de hazard.

Luând ca reper cazinourile online, pentru că ele oferă mai multe șanse de câștig decât cele stradale, trebuie spus că aproape orice platformă are următoarele categorii de jocuri: sloturi (aproximativ 90% din ofertă), jocuri de masă electronice (ruletă blackjack, poker), mese live de ruletă, blackjack, poker, baccarat sau zaruri și loterii internaționale. Unele cazinouri, cum ar fi Slot V, au și secțiune de video poker.

Cum se procedează la jocuri care țin exclusiv de noroc

Sloturile, loteriile, zarurile și ruleta sunt jocuri care țin exclusiv de noroc. În mod real, jucătorul nu are cum se prevadă deznodământul rundei, indiferent de câtă experiență are sau de ce analogii face în raport cu rezultatele rundelor anterioare. Asta nu înseamnă, însă, că el nu își poate mări șansele de câștig respectând un plan de joc.

De exemplu, cineva care pariază la un slot cu Payout de 97%  și cu 243 de linii de plată are o probabilitate mai mare de a ieși pe plus în comparație cu altcineva care accesează un joc cu Payout 94% și cu 5 linii de plată.

În cazul în care nu ești familiarizat cu termenul, Payout-ul este procentul din miza totală care se întoarce la jucători sub formă de câștiguri în timpul unui ciclu care se poate întinde și la câteva milioane de rotiri.

De asemenea, cine joacă la ruleta europeană (care are numere de la 0 la 36) are mai multe șanse să câștige în comparație cu cine preferă ruleta americană (care are în plus un număr, 00). Sunt detalii cunoscute de pariorii cu experiență. Prin simpla alegere a jocului potrivit îți poți face singur norocul, desigur, într-o anumită măsură.

Cum se procedează la jocurile în care contează și strategia

Pe de altă parte, jocurile de cărți au și o componentă importantă de strategie. Vorbim în special despre poker, în care au câștig de cauză cei care au capacitatea să rețină mutările celorlalți jucători și să calculeze diverse scenarii pe baza cărților care se mai află în joc. Cu toate acestea, chiar dacă vei efectua alegerile ideale la fiecare mână, nici o strategie nu poate să-ți garanteze câștigul.

Mărturie stau averile strânse din turnee de doar câțiva jucători, care câștigă constant, într-un interval îndelungat de timp. Se spune că roata norocul se învârte. Nimeni nu poate avea șansă ani la rând, așadar este clar că jucătorii profesioniști de top se bazează pe altceva.

În ceea ce privește blackjack-ul, la acest joc nu se pot face foarte multe strategii. Totul se rezumă la nivelul deciziei de a mai primi sau încă o carte, sau mai multe cărți. În acest caz intervine știința jocului. Sunt pași standard de urmat în funcție de cărțile pe care le ai în mână și de valoarea cărții cu fața în sus a dealerului.

Aceeași teorie există și pentru video poker, care este o combinație între sloturi și poker. Se pot găsi ghiduri pentru pasionații acestui joc, cu sfaturi despre cum trebuie procedat în diverse situații. De exemplu, în cazul în care ai în mână patru cărți de valori consecutive, recomandarea experților este să schimbi a cincea carte: sunt două șanse să obții o chintă și patru șanse să ai o pereche. Este foarte util să știi ce ar fi bine să faci în funcție de cărțile primite după prima împărțire, chiar dacă, în esență, depinzi de noroc pentru continuarea jocului.

La loto se aplică diverse strategii

Loteriile internaționale se regăsesc și ele în ofertele cazinourilor online, chiar dacă nu sunt privite ca jocuri de cazinou propriu-zise. Ele se încadrează în categoria sloturilor și ruletei, în sensul că nu se poate anticipa sub niciun fel rezultatul următoarei extrageri. Totuși, pentru mai multe șanse de câștig pe termen lung se aplică diverse strategii de pariere, bazate pe formule matematice sau pe statistică.

În concluzie, nu poți controla niciodată în totalitate un joc de noroc, dar experiența de joc, cunoștințele și un plan bine pus la punct măresc șansele de câștig, într-o oarecare măsură.

Vizualizari: 685

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus