Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

VIDEO Protest inedit la Roma. Fostele stewardese de la Alitalia s-au dezbrăcat de uniformă

VIDEO Protest inedit la Roma. Fostele stewardese de la Alitalia s-au dezbrăcat de uniformă

Zeci de foste stewardese ale fostei companii aeriene Alitalia și-au dat jos uniformele miercuri în centrul Romei pentru a protesta față de măsurile anunțate de autoritățile italiene, potrivit Euronews, citată de digi24.ro

Compania de transport aerian Alitalia și-a încheiat oficial existența joia trecută, pe data de 14 octombrie, odată cu efectuarea ultimului zbor pe ruta Calgliari- Roma, după 75 de ani de existență. Italia Trasporto Aereo (ITA), o nouă companie aeriană creată de autoritățile de la Roma pentru a înlocui Alitalia, a început zborurile în ziua următoare.

50 de femei s-au aliniat într-o piață din centrul Romei. Și-au dat uniformele jos și și-au șters machiajul. Gesturi simbolice prin care spun că au vrut să arate impactul devastator pe care l-a avut desființarea companiei aeriene Alitalia, notează ABC News.

„Ne-au jupuit. Astăzi, sau mai bine spus pe 15 octombrie, ne-au luat pielea de pe noi. A ne lua uniforma înseamnă a ne lua totul. Pentru noi această uniformă ne reprezintă în lume și am purtat-o mereu cu mare mândrie”, au declarat fostele însoțitoare de zbor, care au lucrat mulți ani pentru compania aeriană națională a Italiei.

foto printscreen

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus