Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Noile restricții. Vizitarea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului este permisă și celor care nu dețin certificat verde

Noile restricții. Vizitarea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului este permisă și celor care nu dețin certificat verde

Reprezentanții Muzeului Astra au anunțat luni pe pagina de facebook a instituției condițiile noi de vizitare ale Muzeului în aer liber din Muzeul Astra, în contextul noilor restricții anunțate de autorități. 

"Vă așteptăm pe la noi, vaccinați sau nevaccinați, dar în condiții (puțin) diferite. Chiar și așa, noi știm că ne putem (re)adapta împreună" este mesajul transmis de cei de la Muzeul Astra.

Astfel, începând de luni, în urma noilor reglementări sanitare, accesul vizitatorilor in spațiile închise ale Muzeului ASTRA se va face doar in baza certificatului verde, dar vizitarea propriu-zisă a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului este permisă și celor care nu dețin certificat verde.

Reprezentanții Muzeului recomandă achiziționarea de bilete si abonamente online, toate disponibile pe platforma www.muzeulastra.ro , secțiunea "bilete si abonamente online".

Pentru a veni în sprijinul vizitatorilor fără certificat verde, Muzeul ASTRA va amenaja la intrarea principală un punct de vânzare al biletelor în aer liber, în conformitate cu normele sanitare impuse pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

foto Muzeul Astra

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus