Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Prefectura: certificat verde pentru Pașapoarte, Permise și Înmatriculări

Prefectura: certificat verde pentru Pașapoarte, Permise și Înmatriculări

În urma hotărârii adoptate de guvern vineri, privind noile măsuri împotriva coronavirus, reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu anunță că, începând de astăzi, 25 octombrie, accesul în clădire se va efectua și va fi permis numai pe intrarea principală de pe strada Andrei Șaguna nr.10 pentru persoanele care prezintă certificat verde.

Noile reguli sunt valabile și pentru accesul persoanelor care solicită servicii prestate de Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și Serviciul Public Comunitar Regim permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Astfel, intrarea în clădire este permisă în următoarele condiții:

- persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai  vechi de 72 de ore;

- persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;

- persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Autoritățile menționează faptul că  dovada îndeplinirii cerințelor de mai sus este înregistrată în Certificatul de vaccinare care poate fi obținut la adresa de internet https://certificat-covid.gov.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Stefi

Acum 2 ani

Și noi cei nevaccinati cum ne mai rezolvăm problemele???? E anti-constitutional ce se întâmplă, sa deschidă urgent ghișee spre stradă ca să putem depune actele!!!
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 ani

nevaccinatii platesc impozite si taxe la fel ca vaccinatii. sa nu li se mai traga bani din salariu si sa nu mai plateasca tva la ce cumpara , daca nu au aceleasi drepturi ca vaccinatii. asa e corect. daca nu, e doar furt facut de stat.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Ai doua solutii : ori te vaccinezi , ca toti oamenii cu cap , ori te testezi inainte , e foarte simplu!
Raspunde

Vaccinati-va!

Acum 2 ani

Si va rezolvati problemele. Loazelor!
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Stau si ma intreb ce *** au putut da dislike la intrebarea lui Stefi?

Raspunde

Cristi

Acum 2 ani

Pe bune? Toți angajații din instituțiile statului sunt vaccinați? Sau le plătim noi testele din buzunarul nostru?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus