Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Noi proiecte de investiții în comuna Sadu: club sportiv, extinderea rețelei de canalizare și construirea unui pod

Noi proiecte de investiții în comuna Sadu: club sportiv, extinderea rețelei de canalizare și construirea unui pod

Noi proiecte se vor derula în perioada următoare în comuna Sadu, anunță reprezentanții primăriei. Cererile de finanțare au fost aprobate deja și urmează să fie implementate următoarele proiecte: extinderea canalizării Sadu-Tocile, construcția unui pod  în zona agricolă Dârste și înființarea Asociației clubul sportiv Prejba Sadu.

„Pentru canalizare vom avea 13, 8 kilometri de rețea de canalizare, două stații de pompare și extinderea și modernizarea stației de epurare existentă. Podul care se va construi va avea  o lungime de 16 metri și traversează Râul Sadu. Pentru clubul sportiv,  am început activitatea odată cu punerea în funcțiune a bazei sportive, avem deja înscriși 48 de copii, din care patru fete au ales să se înscrie pe fotbal. Am format trei grupe și datorită deschiderii de care s-a dat dovadă ne-am gândit să înființăm acest club.  De astfel, pe viitor, dorim ne dorim să ne înscriem  în mai multe  competiții”, a declarat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Extinderea canalizării și construcția podului sunt proiecte demarate prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, iar clubul sportiv se înființează cu sprijin privat și prin alocări de la bugetul de stat prin Agenda Sportivă Anuală.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1625

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus