Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
17°C

Un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit a distrus acoperișul unei case

Un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit a distrus acoperișul unei case

Un scurtcircuit la un cablu electric a produs un incendiu la o locuință din Racovița. A ars o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați din acoperiș.

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD, în localitatea Racovița, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. În sprijin, a intervenit și serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei.

Incendiul a fost localizat de către pompieri la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, fără a se extinde la restul locuinței.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore. A ars interiorul acoperișului. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de prim ajutor calificat. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit la un cablu electric.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1582

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus