Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Vreme mai caldă în a doua jumătate a acestei săptămâni. Temperaturile vor ajunge până la 22 de grade

Vreme mai caldă în a doua jumătate a acestei săptămâni. Temperaturile vor ajunge până la 22 de grade

Vremea va deveni caldă în a doua jumătate a acestei săptămâni, cu temperaturi maxime care vor ajunge la 22 de grade în Banat, Crişana, Transilvania şi Maramureş, iar ploi se vor semnala în special în intervalul 2 - 6 noiembrie, potrivit prognozei publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

În Transilvania, în primele două zile ale intervalului, se vor înregistra maxime în jur de 13 grade şi minime în medie de 0-2 grade. Apoi vremea se va încălzi iar în zilele de 4 şi 5 noiembrie sunt estimate maxime de 19-22 de grade şi minime de 8-10 grade, valori cu mult mai ridicate decât mediile multianuale specifice începutului de noiembrie. La finalul săptămânii se va răci, astfel se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 12-13 grade şi de 2-4 grade pentru minime. Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime, uşor mai ridicate la început, ce vor atinge o medie de 14-15 grade, dar mai scăzute spre final spre 10-12 grade, iar minimele nu vor avea variaţii semnificative şi se vor menţine, la o medie regională de 2-4 grade.

Trecător se vor semnala ploi în intervalul 2 - 6 noiembrie, iar cu o probabilitate destul de ridicată şi după 10 noiembrie, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1056

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus