Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Amendă de 2.000 de lei pentru un cuplu de 80 de ani, pentru că nu a stat în carantină

Amendă de 2.000 de lei pentru un cuplu de 80 de ani, pentru că nu a stat în carantină

Un bărbat de 80 de ani și o femeie de 85 de ani au fost amendați ieri cu câte 1.000 de lei fiecare, pentru că nu au respectat măsura carantinării. De asemenea, au fost aplicate 17 amenzi celor care nu au avut masca de protecție. 

89 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 837 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 93 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 25 mijloace de transport. 

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei, din care 14 sancțiuni contravenționale cu avertisment au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară. 

3 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea. Spre exemplu, două persoane din Apoldu de Sus, soț – soție, în vârstă de 80 și 85 de ani, au fost sancționate fiecare cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

La datorie

Acum 2 ani

Bravo! Excelent! Minunat! Dar de decizia nr. 672 din 20/10/2021 publicata in Monitorul oficial cu nr. 1030 din 28/10/2021 a auzit cineva?
Raspunde

AndreiD

Acum 2 ani

Ce a ajuns politia romana! O gasca de bucatarese chemata sa incalzeasca ciorba pentru stapani. In Romania se intensifica traficul de droguri, clanurile interlope fac legea in mai toate orasele tarii, hotii s-au adunat in guWern si parlament si incalca legile si constitutia tarii. In toata aceasta imagine, vajnicii militieni sunt pusi sa terorizeze populatia si sa ajute infractorii. Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.
Raspunde

Miaunel

Acum 2 ani

Pe bune.. nu v-ați săturat de știri din astea.. ?? Chiar nu știu pe cine interesează că doi oameni au luat o amendă și nu știu câți polițiști au acționat în nu știu ce fel...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus